F!tCoach in de kijker: Eline Van Hoof

Ik heb heel vaak zitten denken: “Hoe kan ik dit veranderen?”

De vermoeidheid komt voort uit mijn verleden. Toen ik 19 jaar was, werd een gezwel in mijn keel ontdekt. Dit gezwel kon niet weggenomen worden, jammer genoeg was de enige mogelijkheid zware bestralingen. Die eerste 2 à 3 weken voelde ik hier niets van. “Oef”, dacht ik, geen nadelige gevolgen te merken. Maar dan begon het pas…  


Ik moest elke dag naar het UZ in Gent voor deze behandelingen. Na een 4-tal weken viel ik in slaap, nog voor mijn moeder de parking van het ziekenhuis verliet. Wat een energievretende machine! Deze behandelingen hebben ervoor gezorgd dat ik geen energie meer had om aan sport te doen, op stap te gaan met vrienden of mijn schoolwerk te doen… Kortom, ik deed enkel nog het noodzakelijke gedurende de dag. Hetgene ik écht moest doen. Elke kleine inspanning vroeg te veel energie van mijn lichaam. 

 

Op deze manier gingen enkele jaren voorbij. Slapen, opstaan, eten, werken en daarna weer slapen. Geloof me, ik ben er absoluut niet trots op. Mentaal is deze periode zeer zwaar geweest. Ik was totaal geïsoleerd van het sociale leven en mijn vrienden.

Toen ik hoorde dat mensen zeiden dat ik lui en tam was, raakte me dat diep. Zeker omdat de geest wel wou, maar het lichaam niet.

 

Ik heb heel vaak zitten denken: “Hoe kan ik dit veranderen”? 

Het antwoord op deze vraag is pas 7 jaar later gekomen, wanneer ik in contact kwam met het Vida Sana Team. Zij maakten me duidelijk dat energiedipjes volledig weggewerkt konden worden. Mijn interesse werd meteen gewekt. Uiteraard speelde in mijn hoofd de gedachte “hoe gaan zij mij kunnen helpen, nadat ik zelf al 7 jaar vanalles geprobeerd had?”.

 

Uiteindelijk had ik niets te verliezen en pakte ik het F!tPlan met 2 handen aan!

 

Ik had beslist om ze het voordeel van de twijfel te geven. Met niks doen raak ik ook geen stap verder!

 

Ik ben super gelukkig dat ik deze beslissing genomen heb. Het 21 dagen F!tPlan heeft me helemaal veranderd. 

1 jaar later voel ik opnieuw energiek, sport ik opnieuw en sta ik elke dag enthousiast op met een lach op mijn gezicht. Ik voel me fris, energiek en ben aan het werken naar de beste versie van mezelf!

 

Hier heb ik jarenlang van gedroomd!

Ik was mijn geloof kwijt en dacht dat ik zo zou moeten verder leven.

 

Ik ben het Vida Sana team, de coaches en de community enorm dankbaar om me te helpen mijn leven te veranderen. Zonder hen was het me nooit gelukt! Als extra ben ik ook nog eens 10kg vet kwijtgespeeld, waardoor ik me keigoed in mijn vel voel! 

 

Ik wil voor de rest van mijn leven gebruikmaken van het F!tSupport 365 programma.

Scroll naar boven