Member in de kijker: Katleen De Neve

Zonder het F!tplan functioneer ik niet meer!
2 jaar geleden was ik een wrak. Massa’s kilo’s bijgekomen, geen slaap, nul komma nul fut noch energie. Vroeger at ik zelden een ontbijt en/of een middagmaal. Mijn voeding bestond dikwijls uit 1 potje yoghurt of 1 minute soep. Bewegen deed ik wel met regelmaat. Ik ging wekelijks 3 keer naar de fitness. Tevergeefs, want resultaat bleef uit. Via een vriend leerde ik Vida Sana kennen. Na het invullen van mijn F!t-Check begon ik met grote motivatie aan het 21 dagen F!tplan. Ik heb letterlijk geleerd om regelmatig te eten en de juiste keuzes te maken van gezonde voeding. Daarnaast werd me ook het belang van eiwitrijk eten uitgelegd, wat volgens mij een zeer groot verschil heeft gemaakt in het behalen van mijn resultaat. Als ik terugblik op de periode voor het F!tPlan, besef ik dat ik me aan het uithongeren was, waardoor ik vooral een jojo effect creëerde! Ik voel me vandaag veel beter in men vel. Zonder het F!tplan functioneer ik niet meer. Ik was vaak moe en humeurig omdat ik weinig of geen resultaat kende. Vandaag heb ik opnieuw meer zelfvertrouwen, ben ik zelden nog moe en ik slaap weer als een roos. Nu heb ik resultaat op lange trermijn! Na 2 jaar ben ik 15 kg lichter en meer dan 1OO cm afgeslankt. Ik kan dit perfect behouden dankzij de programma’s van het Vida Sana team en de ondersteuning van alle coaches.
Scroll naar boven