Member in de kijker: Hendrik Van Bets

Gezond op de fiets… ongezond naast de fiets!

Ik ben een fietser in hart en nieren.

Ik beschreef mezelf als iemand met een goede conditie, maar na het ontdekken van mijn foute levensstijl via de coaching van het Vida Sana team, besefte ik snel hoe ik mijn sportprestaties kon verbeteren.

 

Ik startte op het 21 dagen F!tplan omdat ik nieuwsgierig was naar welke verbeteringen mij te wachten stonden. Reeds op de eerste dag van het programma was ik meteen aangenaam verrast van mails die ik ontving. Bij het bekijken van de introductievideo was ik meteen fan van de aanpak. De dagelijks mails met filmpjes waarin bewegingen goed worden uitgelegd, leerrijke filmpjes over voeding en ook heel wat lekkere recepten,… waren voor mij de perfecte aanpak. Vooral omdat ik stap voor stap of beter gezegd dag na dag het programma eenvoudig kon toepassen. Uiteraard speelt de coaching in dit hele verhaal ook een zeer belangrijke en vertrouwelijke rol!

 

Het resultaat bleef niet uit!

Na het volgen van de dagelijkse workouts en kleine aanpassingen van mijn eetpatroon ben ik zelfs al verschillende centimeters kwijt. Het meest belangrijke voor mezelf is, dat ik ondanks ik al sportief was, mij veel fitter voel dan ooit tevoren! Ik merk ook dat mijn hartslag enorm gedaald is tijdens het sporten, wat er voor zorgt dat mijn prestaties en herstel veel beter zijn. Ik vind het Vida Sana team, het F!tplan & F!tSupport, de community, enz. gewoonweg top!

 

Ik blijf gebruik maken van de service en community van het Vida Sana team, zodat ik naast sportiever zijn ook op een juiste en vitale manier kan ouder worden.

Scroll naar boven