SAMEN

Gezond leven

Download ons GRATIS E-BOOK:5 Gouden tips voor een fit en gezond lichaam’.

Als team van fit & lifestyle coaches helpen wij iedereen bij of naar een gezonde(re) actieve levensstijl. Dit doen we met het Vida Sana 21 dagen F!Tplan. Het behalen van ieders persoonlijke doelstelling krijgt hierbij onze volle aandacht! Resultaten behouden ‘het hele jaar door’ is voor de meesten een uitdaging. Hiervoor hebben wij de geschikte oplossing met ons jaarprogramma F!Tsupport 365.

EEN GEZONDE LEVENSSTIJL
Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat je als persoon goed in je vel zit, zowel geestelijk als lichamelijk, en kan zelfs (chronische) ziektes helpen voorkomen. Mensen denken vaak dat ze weten wat een gezonde levensstijl inhoudt, tot ze het daadwerkelijk proberen toe te passen. 

Daarnaast missen de meesten de motivatie, discipline of het doorzettingsvermogen om dit te veranderen. Men weet vaak niet hoe dit op een verantwoorde manier aangepakt kan worden. Daarom staan wij met het Vida Sana team klaar om je hierbij te adviseren, inspireren, motiveren en persoonlijk te begeleiden.

DOELSTELLINGEN
Iedereen heeft een eigen doelstelling en daarom is een individuele aanpak van belang. Wij kunnen je helpen bij de volgende doelstellingen:

✔ gezonder eten
✔ ideaal ontbijten
✔ afvallen & gewicht beheersen
✔ spiermassa opbouwen
✔ meer of beter bewegen
✔ conditie of sportprestaties verbeteren
✔ vitaler zijn – meer energie
✔ balans vinden tussen inspanning en ontspanning
✔ op een vitale manier ouder worden
✔ blijvend resultaat op gebied van een gezonde levensstijl
✔ ondersteuning bij een reeds gezonde actieve levensstijl

ONDERSCHEIDINGEN
Het Vida Sana Team is uniek omdat ons team bestaat uit experts en professionals die dagelijks zowel online als offline mensen begeleiden op vlak van beweging & voeding. Met ons 21 dagen F!Tplan en 365 dagen F!Tsupport programma ondersteunen wij dagelijks samen meer dan 1000 mensen bij het bereiken en behouden van een gezonde actieve levensstijl.

Samen Gezond... het hele jaar door

Wat zeGGen onze deelnemers

Hoe pakt dit uit in de praktijk? Lees hieronder verschillende ervaringen.

"Na mijn F!T-check werd me duidelijk dat mijn eetpatroon er niet zo goed uitzag en dat ik wilde afslanken. Weliswaar op een gezonde manier! Ik maakte kennis met het 21 dagen Fitplan en ..."
Lees het hele verhaal >>
"Ik ben een fervent fietser maar met een heel slecht eetpatroon. Levensstijl en voedingspatroon aangepast en nu veel betere prestaties en recuperatie."

Lees het hele verhaal >>
"Ik heb altijd op mijn voeding moeten letten. Na een dieet kwam ik steeds meer bij dan dat ik was afgevallen. Ik was een echte jojo’er. Nu..."

Lees het hele verhaal >>
"Ik voelde me niet goed in mijn lichaam, was snel moe, voelde me te dik, had geen krachten of energie.
Nu word ik 'bestoeft'..."

Lees het hele verhaal >>

5 Gouden tips voor een fit en gezond lichaam​

GRATIS E-BOOK

Om optimaal te kunnen genieten van jouw leven is het belangrijk om een fit en gezond lichaam te hebben. Voor velen lijkt dit een helse opdracht, maar het hoeft helemaal geen strijd te zijn om je lekker in je vel te voelen. Samen met onze 5 gouden tips wordt het allemaal net wat makkelijker haalbaar.

5 top tips om je sportprestaties te verbeteren

MEER VAN ONS

Meer resources, concepten en gratis instapmogelijkheden​

FOTO FAMILIE SAMEN FIT (Medium)

Samen Fit

MET HET 21 DAGEN FITPLAN

Wil je graag fit zijn? Wil je een fit lijf? Wil je meer energie? M.a.w. je goed in je vel voelen…maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Dan hebben wij voor jou de juiste oplossing op maat met ons 21 dagen FIT plan. 
Ben je al fit? Dan is dit het perfecte plan om je hierbij te ondersteunen.

challenge rechthoek

Fit Focus

21 DAGEN CHALLENGE

Ben jij de persoon die onder dwang beter presteert? Heb jij het nodig om te werken met een deadline of staat er een speciaal event voor de deur en wil je snel, maar op een verantwoorde manier afvallen? Dan is voor jou de 21 dagen challenge de juiste oplossing! Zoek alvast een buddy om samen jullie gewenste resultaat te behalen!​.

fitworkouts (Large)

Samen Actief

WORKOUTS ONLINE & OFFLINE

Een gezonde, actieve levensstijl is voor iedereen anders. In onze sport en groepslessen ondersteunen
en motiveren we jou, ongeacht op welk niveau je start. Iedereen is welkom. Jij hebt een overdrukke agenda en kan niet op locatie komen sporten? Dan hebben wij de oplossing om online onze dagelijkse workouts te volgen en zeker nu tijdens de corona periode.

Screen Shot 2019-11-15 at 11.31.58 PM

Ideaal ontbijten

VOEL HET VERSCHIL!

Wil jij op een gezonde eenvoudige manier ontbijten? Heb je geen tijd om uitgebreid te ontbijten? Je wil de belangrijkste maaltijd van de dag op de beste manier nuttigen? Of ben je op zoek naar een glutenvrij of veganistisch ontbijt? Start je dag op een vitale manier met ons 21 dagen IDEAAL ONTBIJT plan.

banner13-free-img.jpg

Samen Slank

AFSLANK PLAN

Niet mogen, niet kunnen volhouden, jojo effect beu, alles al geprobeerd? Wij geven je een pasklaar plan om op een eenvoudige, haalbare én verantwoorde manier te vermageren. Ontdek via ons afslankplan hoe je samen op een gezonde manier gewicht kan verliezen met nadruk op je gewicht te behouden.

samensterk

Samen Sterk

SPORT PLAN

Je bent iemand die houdt van hard trainen en je wil je prestaties verbeteren? Wij hebben voor jou het geschikte programma. In ons team hebben we coaches die gespecialiseerd zijn in krachtsport, duursport en ook een combinatie van beide. Je wil ondersteuning op vlak van voeding én trainen?

Scroll naar boven