Succesverhalen

steven teugels

MIJN VERHAAL

Mijn naam is Steven, geboren in 1977. Ik ben keuken- & zaalmedewerker bij de VGC. Daarnaast ben ik ook werkzaam als traiteur en kok aan huis. 

In augustus 2016 kwam ik via een kennis bij het Vida Sana Team terecht. Na mijn F!T-check werd me duidelijk dat mijn eetpatroon er niet zo goed uit zag en dat ik wilde afslanken. Weliswaar op een gezonde manier! Ik maakte kennis met het 21 dagen Fitlan en kon me onmiddellijk vinden in de manier van werken binnen het Vida Sana Team. Samen met mijn persoonlijke coach Sandra ben ik aan de slag gegaan. Ik werd geïnspireerd om meer te bewegen, leerde eiwitrijk eten en vooral  tussendoortjes wat ik voordien helemaal niet deed. 

Daarnaast startte ik mijn dag dagelijks (nog steeds!) met het ideaal ontbijt dat me thuis werd geleverd via het F!tPlan. Wat ik ook leerde door de coaching was meer en voldoende water drinken. Dit zorgde ervoor dat ik op een rustig tempo afslankte. Ik werd door de Vida Sana community zo geïnspireerd dat ik me zelfs ben gaan verdiepen in het bereiden van gezonde gerechten. Wat zeker voor mij ook een grote impact had was starten met regelmatig bewegen, wat deel uit maakte van het F!tPlan. Tijdens de workouts konden de coaches mij steeds opnieuw motiveren en genoot ik van het samen sporten met andere mensen.

Vandaag werk ik nog steeds, mede door de ondersteuning van het Vida Sana Team, aan een gezonde actieve levensstijl. Ik weeg heel wat kilo’s minder, mijn vet% daalde en ik voel me vooral veel fitter! Ik ben vooral het team van coaches die het fitplan leiden zeer dankbaar. Het F!tPlan of de Vida Sana Team coaching zou ik iedereen aanbevelen. Niet alleen om je doel te bereiken, maar gewoon omdat het gezondheid en geluk brengt in je leven!

Charlotte Claus

MIJN VERHAAL

“Het jojo-effect zorgde ervoor dat ik me slecht in mijn vel voelde.”

Ken je het gevoel dat je nog maar naar eten kijkt en de kilo’s er al bijkomen?  Dat alles wat je eet aan je lichaam blijft plakken? Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij slecht in mijn vel voelde. Daarnaast had ik zowel tijdens als na het werk onvoldoende energie om mijn dag op een fijne manier te beleven.

Ik heb heel wat afslankingsprogramma’s geprobeerd. Deze gaven echter nooit het gewenste resultaat. Enkele maanden na het diëten kwamen de verloren kilo’s er al terug bij. Ik geraakte hierdoor zeer ontmoedigd en zat met de handen in het haar.

Het F!tplan en het Vida Sana team hebben me echt geholpen!
Dankzij het F!tplan kreeg ik een antwoord  op de vraag waar mijn jojo-effect vandaan kwam. Ik kreeg inzicht in mijn eetgedrag en hoe ik het jojo-efffect kon doorbreken. Dankzij de maaltijdplanner en de persoonlijke begeleiding ben ik bewuster gaan eten. Ik ga nu slim winkelen, met een plan. Ik vul mijn winkelkar niet meer impulsief, maar koop gezonde voedingswaren die daarom niet minder lekker zijn, integendeel!

Mijn levensstijl aanpassen gaf me wel resultaat!
Ik slaagde erin om 17 kg af te slanken. Daarnaast start ik mijn dag boordevol energie.
Ondertussen ben ik al 10 jaar bezig met het F!tplan en het jojo-effect is nooit teruggekeerd.

Het is een droom die uitkwam. Dit is voor de rest van mijn leven!  

Tom Van den Eede

MIJN VERHAAL

“Op de fiets had ik vaak last van energiedipjes die ik moest aanvullen met suikerrijke snacks. Nu gebruik ik de sportvoeding voor, tijdens en na een training.”

Doordat ik veel sportte, had ik geen problemen met mijn gewicht.

Ik had wel een heel slecht eetpatroon. Mijn leven veranderde toen ik een zware knieblessure opliep bij het voetballen. Met als resultaat: vaarwel sport, hallo overtollige kilo’s.
8 jaar geleden ben ik dan ook gestart met het F!tplan bij het Vida Sana team.

Mijn sportprestaties zijn enorm verbeterd!

Naast het voetbalveld, ben ik ook een fervente fietser. Op de fiets had ik vaak last van energiedipjes die ik moest aanvullen met suikerrijke snacks. Nu gebruik ik de sportvoeding voor, tijdens en na een training.

Ik behaalde uitstekend resultaat met het F!tplan. Met 8 kilo lichter en het geven van de juiste voedingsstoffen aan mijn lichaam, voel ik mij op en top!

 

Een goede gezondheid raad ik iedereen aan.
Ik werk al jaar en dag bij “Jan De Nul”. Daarnaast ging ik vroeger schilderen om een extra centje bij te verdienen. Door het F!tplan en mijn goede resultaten heb ik ervoor gekozen om verder te gaan als coach en hier mijn bijverdienste van te maken, aangezien ik mensen graag help naar een goede gezondheid! Ik kan het iedereen aanraden!

Chris Lybaert

MIJN VERHAAL

“Mijn huisgenoten zijn fier op mij…”

Ik ben met pensioen en werk in een kinderopvang voor de kinderen uit de buurt. Daarnaast woon ik in een kangoeroewoning met mijn familie en zorg ik ook voor mijn kleinkinderen. Beide zaken combineren vraagt van mij heel veel energie waardoor ik me bij de start van het F!tplan in een minder goede periode bevond. Ik was moe en voelde me te dik . Mijn lichaam voelde niet gezond aan.

Ik leerde tijd te maken om te eten.
Ik at veel te weinig door tijdsgebrek waardoor mijn lichaam als een echte hamsteraar reageerde. Nu ik regelmatig eet, krijgt mijn lichaam eindelijk datgene wat het nodig heeft: de juiste voedingsstoffen en vitaminen. Dat dankzij het F!tplan en de hulp van mijn coach.

Mijn lichaam verzorgen geeft mij een nieuw leven.
Dankzij een stijgend energiepeil slaag ik erin om mijn werk vol te houden. Ik vind zelfs extra energie om terug te kunnen sporten. Als bonus ben ik nog enkele centimeters afgeslankt waardoor ik me terug super voel. Deze positieve vibes straal ik dagelijks uit. Mijn dochters zijn fier op mij. Ik krijg heel wat complimenten. 

Bedankt Vida Sana Team!

Scroll naar boven