Succesverhalen

steven teugels

MIJN VERHAAL

Mijn naam is Steven, geboren in 1977. Ik ben keuken- & zaal-medewerker bij de VGC. Daarnaast ben ik ook werkzaam als Traiteur en kok aan huis. 

In augustus 2016 kwam ik via een kennis bij het Vida Sana team terecht. Na mijn F!T-check werd me duidelijk dat mijn eetpatroon er niet zo goed uit zag en dat ik wilde afslanken. Weliswaar op een gezonde manier! Ik maakte kennis met het 21 dagen Fitlan en kon me onmiddellijk vinden in de manier van werken binnen het Vida Sana team. Samen met mijn persoonlijke coach Sandra ben ik aan de slag gegaan. Ik werd geïnspireerd om meer te bewegen, leerde eiwitrijk eten en vooral  tussendoortjes wat ik voordien helemaal niet deed. 

Daarnaast startte ik mijn dag dagelijks (nog steeds!) met het ideaal ontbijt dat me thuis werd geleverd via het fitplan. Wat ik ook leerde door de coaching was meer en voldoende water drinken. Dit zorgde ervoor dat ik op een rustig tempo afslankte. Ik werd door de Vida Sana community zo geïnspireerd dat ik me zelfs ben gaan verdiepen in het bereiden van gezonde gerechten. Wat zeker voor mij ook een grote impact had was starten met regelmatig bewegen, wat deel uit maakte van het fitplan. Tijdens de workouts konden de coaches mij steeds opnieuw motiveren en genoot ik van het samen sporten met andere mensen.

Vandaag werk ik nog steeds, mede door de ondersteuning van het Vida Sana Team, aan een gezonde actieve levensstijl. Ik weeg heel wat kilo’s minder, mijn vet% daalde en ik voel me vooral veel fitter! Ik ben vooral het team van coaches die het Fitplan leiden zeer dankbaar. Het fitplan of de Vida Sana team coaching zou ik iedereen aanbevelen. Niet alleen om je doel te bereiken, maar gewoon omdat het gezondheid en geluk brengt in je leven!

Scroll naar top