TEAM VIDASANA

Een team onafhankelijke coaches die een gezonde actieve levensstijl promoten.

Vida Sana is een groep van onafhankelijke welzijnscoaches die een gezonde actieve levensstijl promoten. Contacteer de coach waarmee je in contact bent gekomen of vul onderaan het contactformulier in wanneer je meer informatie wenst over onze programma’s, meer informatie wenst over de zakelijke mogelijkheden (van extra inkomen tot full-time inkomen), een welzijnsevaluatie met lichaams- en lifestyle analyse wenst of een proefpakket wenst van ‘Het ideale ontbijt’.

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding Breng je lichaam opnieuw in balans met behulp van een gezondere levensstijl en een persoonlijke voedingsbegeleiding. Jij bepaalt zelf je doelstelling, wij begeleiden je naar jouw droomresultaat.

Ons motto: resultaat halen én behouden!

Bewegen & Sporten

Een gezonde, actieve levensstijl is voor iedereen anders. In onze fitclubs ondersteunen en motiveren we jou, ongeacht op welk niveau je start. Via advies rond sportvoeding en voedingssupplementen zorgen we dat jouw lichaam maximaal presteert en recupereert.

Ons motto: meer vitaliteit én betere prestaties!

Zelf Coachen

Zelf Coachen Interesse in een gezonde levensstijl en op zoek naar een leuk en lucratieve bijverdienste? Bij Vida Sana heb je de mogelijkheid om van thuis uit te werken en zelf te bepalen hoe veel tijd je wil investeren. Wij zorgen voor ondersteuning vanuit ons team en zetten je snel op de rails via onze ‘Coach de Coach’ opleiding.

Ons motto: de financiële gezondheid die je verdient!

Meer weten? Contact ons gerust

Ondersteuning voor Coaches
Login Binnenkort beschikbaar

Direct naar:

Contact & bezoek

Gentsesteenweg 126
1730 Asse

02 – 452 20 28
info@vidasana.be

Scroll naar boven