Bedankt voor het downloaden van onze e-book. Je ontvangt hem zometeen in je mailbox.
Klik deze pagina niet weg!

WIN JE LEVEN TERUG MET GEZOND ETEN EN BEWEGEN

Meer energie, een beter lichaam, een sterker hoofd. We willen het allemaal.
Als je ooit wilde weten wat je moet doen om opnieuw zonder stokkende adem de trap op te lopen of in één keer je wasmand op te tillen,

dan ben je bij V!da Sana aan het goede adres.

Beweeg je te weinig, ben je te snel moe en wordt het je soms helemaal te veel?
Zo gaat dat tegenwoordig. In onze drukke wereld rushen we van hier naar daar. Werk móét gedaan worden. Deadlines slaan je om de oren. Tijd om stil te staan is er niet. Het gevolg?

✔︎ burn-out

✔︎ overgewicht

✔︎ ziekte

Wil jij gezonder leven? Wil je actiever worden? Wil je eindelijk uit dat dal kruipen? Of sport je al goed, maar wil je méér conditie opbouwen?

Stel je vertrouwen in de coaches van V!da Sana

✔︎ Je eet gezond en lekker. Dankzij onze voedingsinfo, recepten, ontbijtformules en kookvideo’s. Je krijgt een slankere lijn en méér energie.

✔︎ Je beweegt met ons mee. Online via een complete begeleiding, helemaal op jouw fysieke conditie afgestemd. En ook offline in onze fitnessclubs.

✔︎ Je krijgt begeleiding van je persoonlijke coach. Want ieder mens is anders, ook jij. Samen met je coach leg je je doel vast en ga je ervoor. Twee zijn sterker dan één.

✔︎ Je maakt deel uit van een community. In 2020 willen we gaan voor 2020 gezonde mensen. Je ontmoet hen via Facebook live, sociale media én in onze clubs.

Wie zijn we en waarom zou je naar ons luisteren?

✔︎ Het V!da Sana Team bestaat uit specialisten: voedingsexperts, voedingsconsulenten, medische deskundigen, personal trainers en fitcoaches.

✔︎ We willen één en dezelfde visie delen: mensen helpen gezond te leven.

✔︎ Dat doen we online én offline op 11 verschillende locaties in België: Aalst (twee plaatsen!), Asse, Lebbeke, Lokeren, Mechelen, Oosterzele, Opwijk, Meise, Ninove en Zottegem.

Dé oplossinG:
21 daGen F!tPlan

Meer bewegen = 20%

Meer bewegen is één van de twee fundamenten om je leven terug te winnen. Door aan beweging te gaan doen, zal je vet verbranden, weer in conditie raken en beter slapen. Ben je al sportief, dan komt het erop aan met meer kennis van zaken te bewegen om je doelen te bereiken.

Met onze online F!tWorkouts, onze HealthClasses en – als je ter plaatse kan komen – onze live sessies in onze clubs motiveren we honderden F!tPlanners om verstandig aan sport te doen en dat blijven te doen.

Maar met bewegen alleen kom je er niet. Je moet ook …

Gezond eten = 80%

Gezond eten betekent niet dat je jezelf moet laten verhongeren. Wél dat je weet hoe je kookt. Daarom krijg je in ons 21 dagen F!tPlan van ons:

✔︎ Recepten: eenvoudig, gezond en lekker

✔︎ Ingrediënten en een gezonde voorraadlijst

✔︎ Tips voor de juiste tussendoortjes: eiwitrijk, met de juiste voedingswaarde

✔︎ 21 uitgebalanceerde ontbijtmaaltijden: wetenschappelijk, 200 kcal en voor minder zin in zoet

Maar er is nog meer…

Je krijgt ook nog:

✔︎ Coaching via een persoonlijke coach én community

✔︎ Stap voor stap stappenplan (met video’s)

✔︎ Maaltijdplan

Plus een F!tPlan superkorting

De totale waarde van dit programma is 447 euro. Maar we hebben ons uiterste best gedaan en verrassen je met een flinke korting. Voor het hele programma, inclusief de thuislevering van 21 uitgebalanceerde ontbijtmaaltijden en inclusief btw, is de prijs:

447 euro

197 euro

Ervaringen

1700+ MENSEN GINGEN JE VOOR

Bekijk de video en luister naar hun ervaringen met ons F!tPlan

Met speciale bonus: 

7 keer pannenkoeken of 7 keer flan 

voor de eerste 21 inschrijvers

Zoals je weet hebben we onze recepten afgestemd op gezond én lekker eten. Daar horen ook pannenkoeken en flan bij. Dankzij de gratis ingrediënten en de ‘how to’-video’s maak jij zeven keer pannenkoeken of flan klaar.

Op één voorwaarde … dat je bij de eerste 21 inschrijvers bent. Klik daarom nu voor je korting plus je gratis ingrediënten voor pannenkoeken en flan.

Hoe maak jij met het F!tPlan het verschil?

Bij andere programma’s is het moeilijk om alles te begrijpen én om vol te houden. Ze zijn vaak gericht op resultaat op korte termijn. Even lijkt het of het zal lukken, maar daarna geef je het weer op. Wil jij dat? Of ben jij iemand die voor eens en voor altijd de juiste keuze maakt. Beslis daarom nu.

Het F!tPlan is …

✔︎ niet bedoeld voor korte termijn, wél voor resultaat op lange termijn.

✔︎ simpel en makkelijk vol te houden

✔︎ gericht op het terugwinnen van je leven

Ja, dat heb je goed gelezen. Je wint je leven, je gezondheid en je toekomst terug. En dat tegen een korting waar niemand nee tegen kan zeggen.

Wij creëren een evenwicht tussen gezonde gewoontes, levensstijl, ontspanning en activiteit.​

Scroll naar boven